Changzhou Hong Mao Vehicle Industry Co., Ltd.

Elektrisk trehjulet cykelkøb sund fornuft og opmærksomhed

Når du vælger en elektrisk trehjulet cykel , skal du først vælge den mærkevarer. Godt mærke sikrer god kvalitet og eftersalgsservice.
Den anden er konfigurationen af ​​den elektriske trehjulede cykel. Nøglekomponenterne, såsom motor, batteri, oplader, differentialaksel, affjedringer foran og bag, bremser, controller, dæk osv.
Den tredje er at være opmærksom på materialet i den elektrisk trehjulet cykel . Da den elektriske trehjulede cykel er en slags transportværktøj til passagerer eller gods, skal materialekravene til fremstilling også være af god kvalitet. Generelt kan et godt elektrisk trehjulet chassis fremstillet af sømløse stålrør på grund af stålrørens høje styrke sikre hele karosseristyrken og er derfor ikke let at blive deformeret. Ved visuelt at kontrollere tykkelsen af ​​chassisbjælkerne, svejsesømme og lakering kan du bedømme fremstillingskvaliteten af ​​køretøjets chassis.
Den fjerde er, at vi er nødt til at se over den elektrisk trehjulet cykel og teste rideoplevelsen. Normalt er et farvestrålende (smertefuldt) udseende, en jævn start, en effektiv opbremsning og en behagelig ridning også de vigtigste tegn på en god elektrisk trehjulet cykel.

Changzhou Hong Mao Vehicle Industry Co. , Ltd.  foreslår, at du skal være opmærksom på følgende aspekter:
1. Den blanke og rene malingoverflade, fri for unormale farver, rynker, revner eller korrosion.
2. Jævne og sømløse svejsesamlinger, med korrekt slibning og poleringskvalitet.
3. Bedøm tykkelsen af ​​stålmaterialerne ved at banke på dem med fingrene.
4. Test køretøjet ved at starte, køre, accelerere og stoppe. Kontroller, om der er en mærkelig støj under den normale ridning eller ej.
5. Læg trehjulet med mennesker eller last, og kør den på både flade veje og skråninger for at kontrollere udgangseffekten af ​​køretøjets drivlinje.


Sendetid: 24-09-2021
WhatsApp Online Chat!