Changzhou Hong Mao Vehicle Industry Co., Ltd.

produk

Profesional Produsèn Kanthi Pengalaman Kang 20 Taun

babagan awake dhewe

Profesional Produsèn Kanthi Pengalaman Kang 20 Taun

Changzhou Hong Mao Vehicle Industry Co.,Ltd.

Changzhou Hong Mao Vehicle Industry Co. Ltd., located in Jiangsu Changzhou City, is an electric vehicle manufacturing plant who processes full manufacturing experience and vast expertise in design, manufacturing and supplying various types of low and medium speed electric trucks, loaders, tricycles, and scooters with wide range of applications from public & private passenger transportation, cargo transportation, civil construction, garbage handling, cleaning, and sight seeing. We endeavour to forge long-term and mutual-win partnership with our customers, by offering to our customers with quality products at competitive prices, as well as on-time delivery,  vehicle assembly training,  repair&maintenance training, trouble shooting training and homologation support.

Our Mission: Make people around the world enjoy our electric vehicles

Our Vision: Redefine the short distance transportation in green and economical ways.

Our Value: RIGHT – Responsibility, Integrity, Greenness, Happiness, Team spirit

PRODUCT APLIKASI

Profesional Produsèn Kanthi Pengalaman Kang 20 Taun

NEWS

Produsen profesional Kanthi luwih saka 20Yers ...

  • Kauntungan saka Kendaraan Rodha Listrik

    1. Flexible Movement and Low NoiseThe most significant advantages of the electric threewheeled tricycle are its mobility and flexibility and low noise level,  which make it suitable for use in places where there are many people. They are ideal for use inresidential areas, parks and schools becaus...

  • Otorisasi Sourcing & Tuku Resmi Saka Perusahaan Manufaktur EV Amerika Selatan

    Adhedhasar kualitas produk sing bisa dipercaya lan layanan profesional sing tepat wektu sing dikirim menyang pelanggan liwat perusahaan ekspor "Changzhou Multi-Tree Trading Company", salah sawijining pelanggan roda tiga listrik ing Amerika Selatan pungkasane menehi wewenang perusahaan ekspor ...

  • Layanan Teknis lan Ndhukung

    Layanan Teknis lan Dhukungan Kasedhiya karo Industri Kendaraan Changzhou Hong Mao Perusahaan kami dilengkapi insinyur teknis profesional saka pabrik pabrikan kanthi langsung lan bisa nyedhiyakake macem-macem layanan teknis lan dhukungan kanggo para pelanggan Layanan teknis lan ...

  • Baterai Lithium Ion utawa Baterai Asam Gel?

    1. Apa regane? Kita janji bakal menehi rega sing paling kompetitif kanggo kabeh pelanggan. Regane bisa uga fluktuasi amarga macem-macem faktor kayata kurs, jumlah pesenan, wektu, level kustomisasi, lan istilah perdagangan sing beda-beda, lsp. 2. Apa sampeyan duwe order minimum order ...

  • CFOS Expo 2020 ing Ludhiana

    Ludhiana, Punjab - Ekspedisi Olahraga Olahraga & Listrik Sepeda nomer 1 edhisi India sing dijenengi CFOSE dianakake tanggal 28, 29 Februari & 01 Maret 2020 ing Universitas Pertanian Punjab Fair Ground, Ludhiana (India). Green Shuttle Technology minangka salah sawijining pelanggan ing India sing ...

Tampilan Online Chat!