Чангжу Хонг Мао индустрија на возила копродукции, ООД

производи

Професионална производител со повеќе од 20 години искуство

за нас

Професионална производител со повеќе од 20 години искуство

Changzhou Hong Mao Vehicle Industry Co.,Ltd.

Changzhou Hong Mao Vehicle Industry Co. Ltd., located in Jiangsu Changzhou City, is an electric vehicle manufacturing plant who processes full manufacturing experience and vast expertise in design, manufacturing and supplying various types of low and medium speed electric trucks, loaders, tricycles, and scooters with wide range of applications from public & private passenger transportation, cargo transportation, civil construction, garbage handling, cleaning, and sight seeing. We endeavour to forge long-term and mutual-win partnership with our customers, by offering to our customers with quality products at competitive prices, as well as on-time delivery,  vehicle assembly training,  repair&maintenance training, trouble shooting training and homologation support.

Our Mission: Make people around the world enjoy our electric vehicles

Our Vision: Redefine the short distance transportation in green and economical ways.

Our Value: RIGHT – Responsibility, Integrity, Greenness, Happiness, Team spirit

ПРИМЕНА НА ПРОИЗВОДОТ

Професионална производител со повеќе од 20 години искуство

ВЕСТИ

професионална производител со повеќе од 20Yers ...

 • Предности на електричното возило со три тркала

  1. Flexible Movement and Low NoiseThe most significant advantages of the electric threewheeled tricycle are its mobility and flexibility and low noise level,  which make it suitable for use in places where there are many people. They are ideal for use inresidential areas, parks and schools becaus...

 • Официјално овластување за извори и набавки од јужноамериканска компанија за производство на ЕВ

  Врз основа на сигурни квалитети на производи и навремени професионални услуги што им ги доставувавме на нашите клиенти преку нашата извозничка компанија „Changzhou Multi-Tree Trading Company“, еден од нашите клиенти со електричен трицикл во Јужна Америка конечно ја овласти нашата компанија за извоз т ...

 • Техничка служба и поддршка

  Технички услуги и поддршка достапни со индустријата за возила Чангжу Хонг Мао Нашата компанија е опремена со професионални технички инженери од производствени погони директно и е во состојба да обезбеди широк спектар на технички услуги и поддршка на нашите клиенти Нашите технички услуги и ...

 • Литиум јонска батерија или гел со оловна киселина батерија?

  1. Кои се вашите цени? Ветуваме дека ќе им понудиме најконкурентни цени на сите наши клиенти. Нашите цени може да варираат поради различни фактори како што се курсот на курсот, количината на нарачката, временскиот период, нивото на прилагодување и различните трговски услови, итн. 2. Дали имате минимална количина на нарачка ...

 • CFOSE Expo 2020 во Лудијана

  Udудхиана, Пенџаб - 11-то издание Индиско бр. 1 велосипедски фитнес спортски и електрични возила Експо, именувано како CFOSE, се одржа на 28-ми, 29-ти февруари и 1-ви март 2020 година, на Универзитетот во земјоделството во Пенџаб, Лудјана (Индија). Green Shuttle Technology е еден од нашите клиенти во Индија кој се ...

WhatsApp Онлајн Chat!