Changzhou Hong Mao Taavale Alamanuia Co., Ltd.

taumafaina satauro-tuaoi e sili atu soo ma uiga eseese

E tusa ai ma se lipoti faamaloloina e le inisitituti suesuega faamatalaga tele jingdong, oloa Saina ua faatau atu e ala i le satauro-tuaoi e-pisinisi e silia ma le 100 atunuu ma itulagi e aofia ai Rusia, o Isaraelu, South Korea ma Vietnam ua sainia le galulue faatasi pepa aloaia ma Saina e soofaatasi fausia "O se tasi fusi Ma Road se tasi". ua faalauteleina sootaga faapisinisi i le initoneti mai Eurasia i Europa, Asia ma Aferika, ma le tele o atunuu o Aferika ua ausia o breakthroughs. Cross-tuaoi initoneti pisinisi ua faaalia malosi malosi i lalo o le "O se tasi fusi Ma Road se tasi" fuafuaga.

E tusa ai ma le lipoti, i totonu o atunuu e 30 ma le tuputupu ae aupito sili ona tele i le initoneti auina atu i fafo ma le taumafaina i le 2018, 13 e mai Asia ma Europa, i totonu o lea Vietnam, o Isaraelu, South Korea, Hanikeri, Italia, Bulgaria ma Polani e sili ona lauiloa. na nofoia le isi fa i Chile i Amerika i Saute, Niu Sila i le Oceania ma Rusia ma Turkey i le salafa o Europa ma Asia. I le faaopoopo atu, Aferika atunuu ausia foi Morocco ma Algeria e matua le tuputupu ae maualuga i satauro-tuaoi taumafaina e-pisinisi i 2018. Aferika, Amerika i Saute, Amerika i Matu, o Sasae Tutotonu ma isi vaega o le pisinisi tumaoti amata ona i luga o le initoneti toaaga.

E tusa ai ma le lipoti, o le aofai o poloaiga o le "O se tasi fusi Ma se tasi Road" fausia atunuu paaga faaaogaina satauro-tuaoi taumafaina e-pisinisi i jd i le 2018 e 5.2 taimi faapea i le 2016. I le faaopoopo atu i le tuputupu ae sao o tagata e faaaogāina fou, o le taimi o tagata e faaaogāina mai atunuu eseese o le faatauina mai o oloa Saina e ala i uepisaite satauro-tuaoi e-pisinisi ua matua faateleina foi. telefoni ma faaopoopoga Mobile, meaafale fale, matagofie ma le oloa o le soifua maloloina, komepiuta ma oloa Initoneti o le oloa Saina sili ona lauiloa i maketi i atunuu i fafo. I le tausaga e tolu ua mavae, ua tele suiga ua faia nofoaga i le vaega o oloa mo le taumafaina e auina atu i fafo i le initoneti. A o le tele o le telefoni ma komepiuta feaveai e faaitiitia ai ma le faateleina ai vaega o mea e manaomia i aso taitasi, o le sootaga i le va o fale gaosi oloa Saina ma le olaga i aso taitasi o tagata i atunuu i fafo e avea atili.

I le tulaga o le tuputupu ae fua faatatau, matagofie ma le soifua maloloina, mea faigaluega e aiga, lavalava faaopoopoga ma isi vaega vaaia o le tuputupu ae aupito televave, sosoo ai meataalo, seevae ma seevae, ma faafiafiaga leo-vaaia. Saluina ropota, humidifier, pulumu eletise o se siitaga tele i le faatauina atu o vaega eletise. I le taimi nei, o Saina gaosia aupito tele o le lalolagi ma tau fefaatauaiga atunuu o mea faigaluega e le fale. "A le lalolagi" o le a maua ai avanoa fou mo ituaiga Saina mea e alu i le fale.


taimi Post: Oketopa-15-2019
WhatsApp Online talatalanoaga!