Changzhou Hong Mao Vehicle Industry Co., Ltd.

produk

Profésional Produsén Jeung Garapan leuwih ti 20 taun

tentang Kami

Profésional Produsén Jeung Garapan leuwih ti 20 taun

Changzhou Hong Mao Vehicle Industry Co.,Ltd.

Changzhou Hong Mao Vehicle Industry Co. Ltd., located in Jiangsu Changzhou City, is an electric vehicle manufacturing plant who processes full manufacturing experience and vast expertise in design, manufacturing and supplying various types of low and medium speed electric trucks, loaders, tricycles, and scooters with wide range of applications from public & private passenger transportation, cargo transportation, civil construction, garbage handling, cleaning, and sight seeing. We endeavour to forge long-term and mutual-win partnership with our customers, by offering to our customers with quality products at competitive prices, as well as on-time delivery,  vehicle assembly training,  repair&maintenance training, trouble shooting training and homologation support.

Our Mission: Make people around the world enjoy our electric vehicles

Our Vision: Redefine the short distance transportation in green and economical ways.

Our Value: RIGHT – Responsibility, Integrity, Greenness, Happiness, Team spirit

produk aplikasi

Profésional Produsén Jeung Garapan leuwih ti 20 taun

wartos

Produsén profésional sareng leuwih ti 20Yers ...

  • Kaunggulan tina Kendaraan Roda Listrik

    1. Flexible Movement and Low NoiseThe most significant advantages of the electric threewheeled tricycle are its mobility and flexibility and low noise level,  which make it suitable for use in places where there are many people. They are ideal for use inresidential areas, parks and schools becaus...

  • Sourcing Resmi & Mésér Otorisasi Ti Perusahaan Pabrik EV Amérika Kidul

    Dumasar kana kualitas produk anu dipercaya sareng jasa propésional tepat waktu anu kami kirimkeun ka konsumén kami ngalangkungan perusahaan ékspor "Changzhou Multi-Tree Trading Company", salah sahiji konsumén beca listrik urang di Amérika Kidul tungtungna parantos ngijinkeun perusahaan ékspor t ...

  • Layanan Téknis sareng Ngarojong

    Jasa Téknis sareng Mendukung Sadia kalayan Industri Kendaraan Changzhou Hong Mao Perusahaan kami dilengkepan insinyur téknis profesional ti pabrik pabrik langsung sareng sanggup nyayogikeun rupa-rupa layanan téknis sareng dukungan ka konsumén kami Jasa téknis kami sareng ...

  • Batré Litium Ion atanapi Batré Asam Gel Anjog?

    1. Naon harga anjeun? Kami janji kami bakal nawiskeun harga anu paling kompetitif ka sadaya palanggan. Harga urang tiasa turun naek kusabab faktor anu béda sapertos Nilai tukeur, jumlah ordo, periode waktos, tingkat kustomisasi, sareng istilah perdagangan anu béda, sareng sajabana 2. Naha anjeun ngagaduhan urutan minimum ...

  • CFOSE Expo 2020 di Ludhiana

    Ludhiana, Punjab - Édisi ka 11 Édisi Sepeda Kabugaran Olahraga & Éléktrik Édisi India salaku CFose diayakeun tanggal 28th, 29th Pébruari & 01 Maret 2020 di Punjab Agriculture University Fair Ground, Ludhiana (India). Green Shuttle Technology mangrupikeun palanggan kami di India anu ngagaduhan ...

WhatsApp Online Chat!