Cina Closed-awak kargo Tricycle (3W) Manufacturers na suppliers | Multi Tangkal
Changzhou Hong Mao Vehicle Industry Co., Ltd.

Ditutup-awak kargo Tricycle (3W)

Pondok Description:


  • Min.Order kuantitas: 1 Piece
  • Suplai Kamampuhan: 200 Pieces
  • jéntré produk

    Tags produk

    ELECTRIC CARGO TRICYCLE  VIDEO

    PRODUCT DETAIL

    Name: Electric Closed-Body Cargo Tricycle / Courier Delivery Tricycle / Electric Cargo Tricycle / Electric Tricycle Cargo Truck

    Model: MT-B-CL-01C

    Motor power: 60V 1000W / 1200W / 1500W / 2000W

    Battery capacity: 60V 32Ah / 50Ah / 70Ah / 80Ah / 100Ah

    Tyre size:   F: 3.50 -12 ;   R: 3.75 -12

    speed Max: 35Km / h

    Tampilan: LCD speedo méteran jeung batré SOC indiction jeung sinyal ngarobahna

    Max mileage: 35Km ~ 120Km per charge

    Max load: 300 Kg - 500Kg

    Vehicle size: 2850(3300) L x 1050 W x 1750 H

    Vehicle weight: 250Kg / 320Kg

    Vehicle body: Welded carbon steel structures  with E coating

    Marake: gabungan rem kendang na leungeun marake parkir

    Cahaya: lampu gede Certified EEC, hareupeun & indikator pungkur, lampu marake, ngabalikeun lampu lampu jeung nomer plat

    front left
    left side
    front right
    left side 2
    front
    rear

  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Nulis pesen anjeun didieu na kirimkeun ka kami

    kategori produk

      WhatsApp Online Chat!